Siivouspalveluita suurella sydämellä

Tietoa meistä

Siivouspalvelu Minhof on vuonna 2012 perustettu siivousalan yritys, joka palvelee nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti. 

Siivoamme, jotta asiakkaillemme jäisi aikaa tehdä asioita mitkä tekee heidät onnelliseksi. 

Ammattitaitoinen tiimimme on käytettävissäsi kaikissa siivoukseen liittyvissä palveluissa. 

Puhtaat kodit ja liiketilat ovat meillä lähellä sydäntä! 


Asiakaskuntaamme kuuluu niin rivi-, kerros- kuin omakotitaloissa asuvia perheitä ja sinkkutalouksia, nuoria sekä ikäihmisiä. 

Palvelemme myös pieniä ja keskisuuria yrityksiä ja taloyhtiöitä. Tarjoamme helpon ja luotettavan tavan huolehtia kodin tai työpaikan puhtaudesta.

Toimintamallimme on vakioitu ja tehokas. Selvitämme ensin tarkkaan asiakkaan tarpeet ja toiveet. Teemme veloituksettoman arviointikäynnin siivouskohteeseen ja tämän jälkeen laadimme yhdessä palvelusuunnitelman. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme puhdistaa tilat aina sopimuksemme mukaisesti. Tiimimme tekee kaikkensa, jotta olet tyytyväinen lopputulokseen. 

Palvelemme seuraavissa kaupungeissa: 

  • Helsinki
  • Espoo
  • Vantaa 

Siivouspalvelu Minhof (y-tunnus 2781849-4) kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joten meiltä ostettujen siivouspalveluiden hinnasta, jotka tehdään omassa tai vanhempien kodissa (tai vapaa-ajan asunnossa) voi vähentää 60 % verotuksessa aina 2250 euroon asti vuodessa per henkilö.

Mikäli Sinulla heräsi kiinnostus tai on tarvetta seuraaville siivouspalveluille


Ota yhteyttä allaolevalla kaavakkeella ja anna meidän auttaa pitämään kotisi, toimistosi, ravintolasi, kampaamosi tai muu liiketilasi puhtaana!