Tietoa meistä

Siivouspalvelu Minhof on vuonna 2012 perustettu siivousalan yritys, joka palvelee nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti. Siivoamme, jotta asiakkaillemme jäisi aikaa tehdä asioita mitkä tekee heidät onnelliseksi. 


Puhtaat kodit ja liiketilat ovat meillä lähellä sydäntä! 

Asiakaskuntaamme kuuluu niin rivi-, kerros- kuin omakotitaloissa asuvia perheitä ja sinkkutalouksia. Asiakkaita ovat niin nuoret kuin ikäihmiset. Palvelemme myös pieniä ja keskisuuria yrityksiä ja taloyhtiöitä. Tarjoamme helpon ja luotettavan tavan huolehtia kodin -tai työpaikan puhtaudesta.

Toimintamallimme on vakioitu ja tehokas. Selvitämme ensin tarkkaan asiakkaan tarpeet ja toiveet. Teemme veloituksettoman arviointikäynnin siivouskohteeseen ja tämän jälkeen laadimme yhdessä palvelusuunnitelman. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme puhdistaa tilat aina sopimuksemme mukaisesti. Tiimimme tekee kaikkensa, jotta olet tyytyväinen lopputulokseen. Palvelualueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Sipoo, Tuusula sekä Järvenpää.

Siivouspalvelu Minhof (y-tunnus 2781849-4) kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joten meiltä ostettujen siivouspalveluiden hinnasta, jotka tehdään omassa tai vanhempien kodissa (tai vapaa-ajan asunnossa) voi vähentää 40 % verotuksessa aina 2250 euroon asti vuodessa per henkilö.

Mikäli Sinulla heräsi kiinnostus tai on tarvetta seuraaville siivouspalveluille

Ota yhteyttä alla olevan kaavakkeella ja anna meidän auttaa pitämään kotisi tai liiketilasi puhtaana!