Tietoa meistä

Siivouspalvelu Minhof on vuonna 2012 perustettu siivousalan yritys, joka tekee monipuolisia siivouspalveluita nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti. Siivoamme, jotta asiakkaillemme jäisi aikaa tehdä jotain aivan muuta.

Asiakaskuntaamme kuuluu niin rivi-, kerros- kuin omakotitaloissa asuvia perheitä ja sinkkutalouksia. Asiakkaita ovat niin nuoret kuin ikäihmiset. Palvelemme myös pieniä ja keskisuuria yrityksiä ja taloyhtiöitä. Tarjoamme helpon ja luotettavan tavan huolehtia kodin -tai työpaikan puhtaudesta.

Toimintamallimme on vakioitu ja tehokas. Selvitämme ensin tarkkaan asiakkaan tarpeet ja toiveet. Teemme veloituksettoman arviointikäynnin siivouskohteeseen ja tämän jälkeen laadimme yhdessä palvelusuunnitelman. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme puhdistaa tilat aina sopimuksemme mukaisesti. Tiimimme tekee kaikkensa, jotta olet tyytyväinen lopputulokseen.

Siivouspalvelu Minhof (y-tunnus 2781849-4) kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joten meiltä ostettujen siivouspalveluiden hinnasta, jotka tehdään omassa tai vanhempien kodissa (tai vapaa-ajanasunnossa) voi vähentää 40 % verotuksessa aina 2250 euroon asti vuodessa per henkilö.