Palvelut yrityksille

Yritysasiakkuudessa pyrimme aina jatkuvaan ja joustavaan kumppanuuteen. 

Sovimme yhteistyömme palvelukuvauksen ja toimintatavat aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kanssa. Meidän ammattitaito ja asiakkaiden oman liiketilan tuntemus auttavat saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Siivouspalvelu Minhof - Liiketilojen siivous
Siivouspalvelu Minhof - Liiketilojen siivous

Asiakaskohderyhmämme ovat pienet ja keskisuuret yritykset, jotka arvostavat yrittäjävetoista siivouspalvelua ja sen tuomia etuja. Koska jokainen toimipaikka on yksilöllinen ja siivoustarve erilainen, siivouspalvelu suunnitellaan aina yhdessä toimeksiantajan kanssa asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden.

Meille tärkeätä liiketilojen siivouksessa on tarpeenmukainen siivous. Mikäli toimisto on kevyessä käytössä, tiedämme, mitä tarvitaan, jotta pölyt pysyvät poissa ja pinnat puhtaina nopealla ja tehokkaalla siivouksella. 

Siivouksen tarkemmat tiedot ja siivoukseen kuluva aika tarkentuu veloituksettoman arviointikäynnin ja ensimmäisen siivouksen aikana.

Liiketilojen siivouksen veloitus on työtuntiperusteinen tai sopimuksen mukaan. Kunkin asiakkaan kanssa tämä sovitaan sopimusta tehdessä.

Pyrimme siihen, että liiketilojen siivouksen, kuten kotisiivouksen hoitaa aina sama, tuttu, turvallinen ja ammattitaitoinen siivojamme.

Siivojamme ovat luotettavia, kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät työnsä huolellisesti ja aina sovittuun aikaan. Liiketilojen siivouspalvelumme on myös joustava, joten pystymme huomioimaan esimerkiksi asiakasmäärien sesonki-, vuorokausi- ja kellonaikavaihtelut.

Siistit liiketilat antavat yrityksestä luotettavan ja ammattimaisen vaikutelman. Ne parantavat asiakaskokemusta ja pitkällä tähtäimellä parantavat yrityksen mainetta ja kannattavuutta.

Liiketilojen siivouspalvelun palvelualueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Tuusula, Korso, Kerava ja Sipoo.

Yrityksille tarjoamme:

  • toimistosiivousta
  • ravintolasiivousta
  • liiketilasiivousta
  • rakennussiivousta
  • kuntosalisiivousta 

Rakennussiivouksessa meillä on huomioitu työturvallisuus- ja VALTTI- kortit.

Palvelut yrityksille:

Kysy lisää yrityssiivouksista! Tulemme mielellämme kertomaan lisää.