Lisäpalvelut

Meiltä saat tilattua myös kaikki siivouksen lisäpalvelut saunanpesusta jääkaapin sisäpintojen puhdistukseen. Lisäpalveluna erikseen tilattavia palveluita ovat:

Jääkaapin sisäpintojen puhdistus

Puhdistamme ja pesemme jääkaapin sisältä ja ulkoa. Puhtaassa jääkaapissa ruoka säilyy pidempään ja maistuu paremmalta

Uunin puhdistus sisäpuolelta

Uuni on tärkeää puhdistaa tarpeeksi usein, että lika ei pääse pinttymään sen pinnoille. Riittävä pesutiheys riippuu siitä, kuinka usein uunia kotona käytetään. Ammattimainen uuninpesu kotisiivouksen yhteydessä kestää noin 30 minuuttia.

Ikkunanpesu

Pesemme kodin ja liiketilojen ikkunat ammattitaitoisesti, siististi ja huolellisesti. Siirrämme tarvittaessa huonekalut ja pikkuesineet sekä siivoamme jäljet. Ikkunanpesuun tarvittavat välineet tuomme aina tullessamme. Pesemme myös parvekelasit. Katso hinnasto Hinnasto

Saunatilojen siivous

Sauna on rauhoittumisen ja rentoutumisen paikka, ja siksi se kannattaakin puhdistaa säännöllisesti. Monissa kotitalouksissa sauna on käytössä tiheään. Pesutarve on täysin johdannainen saunan käyttötiheyteen, mutta suositeltava pesuväli on noin 3-6 kuukautta. Ammattimainen saunanpesu kotisiivouksen yhteydessä kestää noin 60 minuuttia.

Mattojen ulosvienti / tamppaus / tuuletus

Vuodevaatteiden tuuletus ja vaihto

Sängyn peittojen ja tyynyjen tuuletus ulkona ja lakanoiden vaihtaminen ja petaaminen.

Silitys ja mankelointi

Kaappien siivous

Sisäseinien puhdistus

Puhdistamme ja pesemme asuntosi sisäseinät. Seinien peseminen aloitetaan alhaalta ylöspäin, näin valuva likavesi ei jätä hankalasti puhdistettavia jälkiä kuivaan pintaan. Sisäseinien pesu kirkastaa asuntoa ja parantaa sisäilmanlaatua.

Parkettien vahaus

Kukkien kastelu

Pyykkien viikkaaminen

Lisäpalvelut voidaan suorittaa säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä joko kertaluontoisesti tai säännöllisesti, samalla tuntihinnalla. Veloitus tehtyjen työtuntien mukaan. Näistäkin palveluista siis kotitalousvähennys 60%


Ota yhteyttä allaolevalla kaavakkeella ja kysy lisää, mikäli lisäpalvelut kiinnostavat!