Asiakkaamme kertovat

ASIAKASTARINOITAMME


Pitkä-aikainen asiakkaamme Antti Alvoittu on vuosien aikana ollut erittäin tyytyväinen Siivouspalvelu Minhofin palveluihin. Kiireisen elämänrytmin takia Antti haluaa maksimoida vapaa-ajan ja hänellä onkin säännöllinen kotisiivous sovittuna kahden viikon välein. Aina samaan aikaan ja samana viikonpäivänä oleva siivous pitää sisällään saman perussiivouksen. Antti lisää kuitenkin, että tarvittaessa lisäpalveluiden, kuten jääkaapin tai uunin pesu on helppo tilata normi siivouksen yhteyteen.

Asiakkaamme Marketta Aalto käyttää siivouspalveluita helpottaakseen pikkulapsiperheen hektistä arkea. Ammattilaisen siivoama puhdas koti tuo perheelle myös arjen luksusta.
Perheellä onkin siivouksen vakivuoro joka toinen viikko, mutta mikäli vuoroa tarvitsee vaikka sairastumisen takia muuttaa, sekin onnistuu Marketan mukaan kätevästi.
Perhe on ollut erittäin tyytyväisiä palveluun, hyvä työnjälki ja huolellinen tavaroista huolehtiminen saavat myös kiitosta. Marketta kertoo, että sovittuna on perussiivous - eli mitä aina hoidetaan, mutta on tarvittaessa voi säännöllisen siivouksen yhteyteen pyytää myös lisäpalveluita!

Ihana ja iloinen asiakkaamme Jenna Mingas kuvailee siivouspalvelumme käyttöä:
-Olen palvelun uusi käyttäjä, mutta tähänastisen kokemuksen perusteella olen erittäin tyytyväinen palveluun ja sen laatuun. Ajan sopiminen on helppoa ja onnistuu omien toiveiden mukaan joustavasti.
- Pienten lasten kanssa arki on hektistä ja kaikki se aika mikä säästyy siivouksesta, on mukavampi käyttää, vaikka perheen yhdessäoloon. On suorastaan luksusta tulla kerran kuukaudessa puhtaaseen kotiin Lisäksi Siivouspalveluun on mahdollisuus satsata jopa perhevapailla kotitalousvähennyksen vuoksi.

Ihastuttava ja iloinen asiakkaamme Sanna Lemmetty kertoo kotisiivouksestaan erittäin lämpimään sävyyn. Hän kertoo, että aikaisemman, monta päivää kestäneen siivousstressin hävinneen siivouspalveluiden käyttämisen myötä kokonaan.
Tällä hetkellä Sanna hyödyntää siivouspalveluiden erikoissiivouksia, kuten ikkunanpesu tai kaappien siivous. Aikaisemmin hän on käyttänyt siivouspalveluita säännöllisesti kahden viikon välein.
Hän sanookin, että yksi siivouspalveluiden erikoisuus on siinä, että tulee siivotuksi myös sellaiset paikat ja nurkat, jotka itseltään jää huomiotta tai ei vaan viitsi hoitaa.
Hän arvostaa lisäksi sitä, että itse voi vaikuttaa siivoukseen. Esimerkiksi, hän on jättänyt siivoojalle viestin, mikäli silitettäviä vaatteita on normaalia enemmän, ne voi hoitaa, vaikka menisi yliajalle, jos siivoojan aikataulu vaan antaa myöten.
Sannan mukaan siivousyrityksen ammattitaito näkyy myös oikeiden siivousvälineiden -sekä aineiden hankinnassa. Turhien tuotteiden ostamisen välttäminen myös säästää myös hänen kaupunkiasunnossansa tilaa, kun niitä ei tarvitse säilyttää. Myös siivousvälineiden asianmukainen huolto on arvossa Sannan kirjoissa, sillä kun on iso rooli laadukkaassa siivouksessa.
Myös ajan varaaminen saa kiitosta Sannalta. Joustavuus ja helppous on asioita mitä hän arvostaa ja eDico-sovellus kertoo, koska siivoja on tulossa. Lisäksi laskutus hoituu kätevästi e-laskulla.


Susanna Siitonen

Kiinteistövälittäjä, vastaava hoitaja LKV, FM

Aurinkolahden Crape Oy LKV

Teimme kampanjan syksyllä 2020 Siivouspalvelu Minhofin kanssa, jossa tarjosimme meidän asunnonvaihtaja-asiakkaillemme loppusiivouksen heidän tekemänään. Kaikki asiakkaamme olivat tyytyväisiä palveluun ja olivat valmiita suosittelemaan Minhofin tiimiä muillekin. Siivoukset tehtiin asuntoihin, kun ne oli tyhjennetty ja ennen kuin uudet omistajat muuttivat sisään. Minhof hoiti loppusiivoukset omilla siivousvälineillään, jotta muuttajan ei tarvitse huolehtia niistä. Heidän kauttaan onnistuu myös perusteellisempi siivous ennen asunnon myyntiin laittoa. Yhteistyömme sujui mutkattomasti ja tulen jatkossakin suosittelemaan nimenomaan heitä asiakkaillemme, jotka myyvät meidän kautta asuntonsa.