Siivouspalvelut kotitalouksille

Jokaisen koti on ainutlaatuinen ja jokaisella kodilla on oma luonteensa. Siksi kotisiivous suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Siivouspalvelu Minhof - kotisiivous
Siivouspalvelu Minhof - kotisiivous

Jotta sinulle jäisi enemmän aikaa tehdä asioita, mitkä sinulle ovat tärkeitä, on viisasta jättää kotisi siivous ammattitaitoisen tiimimme osaviin käsiin. Huomioimme kotisiivouksessa kotisi erilaiset pinnat ja niiden tarvitsemat siivousvälineet sekä siivousaineet. 

Jokainen toimeksianto aloitetaan veloituksettomalla arviointikäynnillä, missä kartoitetaan asiakkaan toiveet, siivousvälineet sekä siivousajat. 

Suoritamme kotisiivoukset asiakkaan omilla siivousvälineillä sekä siivousaineilla. Näin maksimoimme pintojen oikean käsittelyn ja puhtauden. 

Tiedot tarvittavista siivousvälineistä löytyy tästä

Ammattitaitoinen tiimimme siivoaa koteja Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Lisätietoja meistä.

Kotitalouksille tarjoamme seuraavia palveluita

Erikseen tilattavia lisäpalveluita ovat: jääkaapin sisäpintojen puhdistus, uunin puhdistus sisäpuolelta, ikkunanpesu, saunatilojen puhdistus, mattojen tamppaus, vuodevaatteiden vaihto ja tuuletus, silitys/mankelointi, sisäseinien puhdistus, kukkien kastelu, pyykkien viikkaaminen ja parkettien vahaus.

Lisäpalvelut voi yhdistää joko kertaluontoisesti säännölliseen siivoukseen tai ottaa osaksi säännöllistä siivousrutiinia. Hoitamalla säännöllisesti kotisi kaikki pinnat, tekstiilit sekä yleisen siisteyden, pidennät asuntosi elinkaarta ja ylläpidät sen arvoa. 

Muista 60 %:n kotitalousvähennys

Siivouspalvelu Minhof kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joten meiltä ostettujen siivouspalveluiden hinnasta, jotka tehdään omassa tai vanhempien kodissa (tai vapaa-ajanasunnossa) voi vähentää 60 % verotuksessa aina 2250 euroon asti vuodessa per henkilö. Lue Lisää kotitalousvähennyksestä.

Hinnastomme löydät tästä. 

Ota yhteyttä! 

Jätä yhteystietosi allaolevalla yhteydenottokaavakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Voit myös lähettää meille sähköpostia info@siivouspalveluminhof.fi