Veloitukseton arviointikäynti

Olipa kyseessä sitten ikkunanpesu, kotisiivous, taloyhtiön- tai yrityksen siivouspalvelu, aloitamme asiakassuhteen aina veloituksettomalla tarvekartoituksella, eli arviointikäynnillä.

Arviointikäynnin aikana kartoitetaan asiakkaan siivoustarve, erityistoiveet, tutustutaan siivouskohteeseen, kartoitetaan siivottavien tilojen laajuus ja annetaan arvio siivoukseen kuluvasta ajasta sekä hinnasta. 


Käynnin yhteydessä esittelemme lyhyesti toimintatapamme, vastaamme asiakkaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja kerromme siivouspalveluun liittyvistä käytännön asioista.

Siivouspalvelut veloitetaan tehtyjen työtuntien mukaan. Työtuntimäärä vaihtelee asiakkaa toiveiden ja puhdistettavan tilan yksityiskohtien mukaan. Sen vuoksi kohteeseen tutustuminen on tärkeää ennen hinta-arvion antamista. Siivousaikaan vaikuttaa esim. siivottavan kohteen pinta-ala, korkeuserot, esteettömyys ja muut yksityiskohdat esim. lähtötilanne, onko lemmikkejä/lapsia, pintamateriaalit, vapaan tilan määrä yms.

Arviointikäynti on täysin maksuton, eikä sido mihinkään
Voit tilata arviointikäynnin ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@siivouspalveluminhof.fi,
soittamalla 044 555 9857 tai täyttämällä allaolevan lomakkeen.

Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas
Tarvekartoituksen ja arviointikäynnin jälkeen voimme palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tilaa nyt ilmainen arviointikäynti!

Täytä allaoleva lomake ja tilaa veloitukseton arviointikäynti! Otamme sinuun yhteyttä pian. 

Huom! Tämä ei ole tilaus eikä velvoita sinua palveluiden tilaamiseen.