VELOITUKSETON ARVIOINTIKÄYNTI

02.03.2022

Olipa kyseessä sitten säännöllinen kotisiivous, liiketilojen siivous tai taloyhtiön siivous, aloitamme asiakassuhteen aina veloituksettomalla arviointikäynnillä. Tämä helpottaa meidän työtä sekä auttaa aloittamaan asiakassuhteen molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. 

Arviointikäynti on aina veloitukseton eikä sido asiakasta mihinkään. Toiveet kuuntelemme aina ja tällä käynnillä kartoitammekin asiakkaan siivoustarpeen, erityistoiveet, erikoishuomiota vaativat pinnat ja sovimme siivousvälineistä. Lisäksi tarkistamme siivottavien tilojen laajuuden sekä annamme arvion siivoukseen kuluvasta ajasta sekä hinnasta. 

Kotisiivouksessa esimerkiksi lakanoiden vaihtaminen on palvelu, minkä voi yhdistää säännölliseen siivoukseen. Kaikki tietoa, mitä Sinulla on kertoa kodistasi, edesauttaa meidän tehokasta työskentelyä sekä työsuunnittelua. 

Mitä kuuluu kotisiivoukseen? Katso tästä 

Yrityksille tarjottavista siivouspalveluista löydät lisätietoja tästä

Siivouspalvelut veloitetaan aina tehtyjen työtuntien mukaan. Työtuntimäärä vaihtelee asiakkaan toiveiden ja puhdistettavan tilan yksityiskohtien mukaan. Sen vuoksi kohteeseen tutustuminen on tärkeää ennen hinta-arvion antamista. 

Mikäli Sinua kiinnostaa aloittaa siivouspalveluiden käyttö, ota yhteyttä ja sovitaan ajasta! 

Veloitukseton arivointikäynti
Veloitukseton arivointikäynti
  • Espoossa 
  • Helsingissä
  • Vantaalla

Lisätietoja löydät kohdasta veloitukseton arviointikäynti

TERVETULOA ASIAKKAAKSEMME!