KUN TILAAT IKKUNOIDEN PESUN - MUISTILISTA

09.06.2021

Ammattilaisten apuun voi turvautua myös ikkunoiden pesussa

Ikkunoita suosittelemme pesemään noin kaksi kertaa vuodessa - keväällä/kesällä ja myöhään syksymmällä. Tai yksinkertaisesti silloin, kun ne näyttävät ja tuntuvat likaisilta.

Mikäli siitepölyallergia on vaivana, ikkunoiden pesu kannattaa ajoittaa pahimman siitepölykauden jälkeen - toukokuun loppu tai kesäkuun alku sopivat silloin.

Kun tilaat ikkunoiden pesun ulkopuoliselta, on hyvä muistaa seuraavat asiat:

  • tilatessa ikkunoiden pesua ilmoitatko meille, kuinka monta ikkunaa ja huonetta on kyseessä, jotta tiedämme varata tarpeeksi aikaa
  • ilmoita, mikäli haluat myös sälekaihtimien pesun
  • jos on tarvetta parvekelasien pesulle, siitä meidän on hyvä tietää etukäteen, jotta voimme varustautua ylimääräisellä varrella
  • varmista ikkunoille esteetön pääsy ja avaaminen
  • ota verhot pois
  • tuomme omat välineet, mahdollisesti tarvitsemme ainoastaan ämpärin tai vadin asiakkaalta
  • mikäli on kyseessä korkeat ikkunat, huolehdithan meille myös tikkaat
  • ylikorkeita ikkunoita emme pese
  • varaa käyttöömme ylimääräinen pyyhe, millä suojaamme lattian pesuvedeltä ja roiskeilta

Kärcherin ikkunanpesin on erittäin näppärä, mutta ammattilaiskäyttöön vähän haasteellinen. Akun kesto kun sillä on noin pari tuntia. Ammattilaisemme suosivatkin manuaalista pesuria - kuivauslasta ja pesuosio samassa. 

Pesuaineena käytämme yleensä Fairya tai Kärcherin ikkunapesutiivistettä. Yleispuhdistusainetta käytämme sälekaihtimien puhdistukseen. 

Jos toiveena on, että puhdistamme ikkunanpesun yhteydessä myös sälekaihtimet, ilmoitathan meille asiasta etukäteen. Mikäli sälekaihtimet eivät ole keränneet likaa useampaa vuotta ja siten siis suhteellisen puhtaat, niille riittää kuivalla liinalla pyyhkiminen. Jos taas lika ja pöly ovat pinttyneitä, menee työhön reilusti aikaa.
Siihen meidän pitää varautua erikseen jo työsuunnittelun kannalta. Mitä enemmän tietoa meillä on ennakkoon ikkunoiden pesusta ja tarvittavasta työajasta, sitä paremmin pystymme palvelemaan asiakkaitamme. 

Me autamme Sinua ikkunoiden pesussa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Sipoossa, Keravalla, Tuusulassa ja Järvenpäässä - kodeissa, sekä liiketiloissa. 

Ikkunanpesun hinnastomme löydät -> Hinnasto

Lisätietoja saat pyytämällä allaolevalla yhteydenottokaavakkeella tai sähköpostilla info@siivouspalveluminhof.fi

Ikkunoiden pesu
Ikkunoiden pesu